19/02/2019

                     
img 7

Onze Voorwaarden

Een aanbetaling van 50% van het totale boekingsbedrag is vereist met een ingevuld boekingsformulier. Alle betalingen moeten worden gedaan ten name van: Mrs. S. George.

Bevestiging van uw reservering wordt naar uw adres gestuurd met de details van de reservering en er wordt aangegeven wanneer het nog uitstaande bedrag moet worden voldaan.  De laatste betaling van uitstaande bedragen moet 8 weken voor de aanvang van de vakantie zijn voldaan.

Wanneer de vakantie wordt geboekt binnen 8 weken voor aanvang, dan wordt u geacht het hele bedrag te betalen door middel van een ingevuld boekingsformulier.

Alle aanbetalingen zijn niet terug te vorderen;  u dient te annuleren via een brief. Kunnen wij het vakantiehuisje verhuren voor de periode van de annulering, dan geven wij u het bedrag van de aanbetaling terug, verminderd met 10% administratiekosten (dit naar de beoordeling van de eigenaar).

Een borg van 200 euro moet worden betaald aan het begin van de vakantie. Deze borg wordt aan u teruggegeven op de dag van vertrek, mits er geen schade is gemaakt aan het vakantiehuisje.

De eigenaars zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade aan gasten of hun bezittingen, ontstaan door welke oorzaak dan ook.

Voorwaarden voor het huren

In onze vakantiehuisjes is het niet toegestaan te roken. De maximumbezetting is: 4 volwassenen plus 1 baby in Chez Tranquillité en 2 volwassenen en 1 baby in Chez Sérénité. De huisjes zijn beschikbaar vanaf 16.00 uur op de eerste dag van uw vakantie tot 10.00 uur op de laatste dag van uw vakantie. Kleine huisdieren kunnen alleen worden meegenomen indien u Chez Sérénité boekt.

Bij vertrek moeten de huisjes schoon en opgeruimd worden achtergelaten.  Schade aan de huisjes moet worden betaald. Laat het ons zo snel mogelijk weten als u iets breekt of beschadigt, zodat wij actie kunnen ondernemen om het huisje klaar te hebben voor de volgende gasten.  Huur van onze huisjes is inclusief lakens, handdoeken, theedoeken, gas, water, elektriciteit en hout voor de houtkachel.

Verzekering

Een reisverzekering is vereist voor al onze gasten. Dit helpt u in gevallen van vertraging, annulering, ziekte tijdens verblijf en diefstal.

Ons Adres:

2 Well Cottages,

Basingstoke Road,

Old Alresford,

Alresford,

Hampshire,

SO24 9DR