19/02/2019

                     
Beach tents at La Rochelle

Tarieven

Uw huisje is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de zaterdag van aankomst tot 10.00 uur op de zaterdag van vertrek. Buiten het hoogseizoen en de schoolvakanties kunnen deze tijden in overleg worden aangepast.

Korte vakanties en langere huur in de wintermaanden zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kinderbed, kinderstoel en traphekjes op aanvraag.

Tarieven

Chez Tranquillité 2016 Per Week (€)
09.04.16 - 02.06.16 550
02.06.16 - 03.09.16 650
03.09.16 - 07.01.17 550
Meer Informatie en beschikbaarheid »

Chez Tranquillité kent een maximale bezetting van vier personen plus een baby.

De prijzen zijn voor de huur van het vakantiehuisje, de carport en de tuin. Gas, elektriciteit, water en hout voor de houtkachel zijn inbegrepen. Wij voorzien u van lakens, handdoeken en theedoeken.  Dit huisje heeft Engelse satelliet-tv, het bevat een dvd-speler, stereo-installatie, ministrijkplank met strijkijzer en föhn.  De keuken heeft een elektrische oven, gasstel met afzuigkap, magnetron, koelkast, vaatwasser, wasmachine (in de carport), koffiezetapparaat en ketel. Het huisje is voorzien van dubbele beglazing, houtkachel en elektrische verwarming voor comfort in alle seizoenen. In de tuin zijn stoelen, zonnebedden, parasol en barbecue aanwezig.

Huwelijksreis, jubileum of verjaardag?

 Vier uw speciale gelegenheid met ons. Wij kunnen u voorzien van een mand met delicatessen die op de persoon is toegesneden, van champagne, chocolade, bloemen of fruit. Neem contact met ons op met uw wensen en bijzonderheden.  Wij regelen de rest! De mand die u heeft besteld, staat dan klaar in het huisje op de datum die u heeft verzocht. Helaas, roken is niet toegestaan.

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in Chez Tranquillité.

Ons Adres:

2 Well Cottages,

Basingstoke Road,

Old Alresford,

Alresford,

Hampshire,

SO24 9DR