19/02/2019

                     
img 7

Chez Tranquillité

Drie sterren vakantiehuisje met dubbele beglazing, houtbrander en satelliet-tv (Engels).

Woonkamer

Door een architect ontworpen, ruime ‘open plan’-leefruimte. Deze combineert de woonkamer en keuken met eethoek. Ga lekker op de bank zitten voor een heerlijk avondje bij het haardvuur, gezeten bij een roze, granieten schoorsteen. Kijk van het zitje bij de vensterbank uit over de velden, waar de Charalaise koeien hun kalveren onder de bomen verzorgen.

Keuken

De moderne keuken is uitgerust met alle apparatuur. Zo kunt u uw eigen Franse delicatessen bereiden.  Het licht valt binnen door de dubbele Franse deuren, die naar de achtertuin en het terras leiden . Daar kunt u dan"Alfresco" dineren: heerlijk buiten eten in een prachtige ambiance.

Slaapkamer 1

De frisse lucht nodigt u uit om in stilte te dommelen in het grote bed en kijk op door het dakraam naar de sterren. De kamer is voorzien van voldoende kastruimte.

Slaapkamer 2

De tweede slaapkamer biedt voldoende ruimte voor de twee bedden; deze is licht en ruim, met wederom voldoende kastruimte.

Badkamer

De badkamer heeft een betegelde doucheruimte, wastafel en toilet.

Voortuin

Koester de ochtendzon vanaf het houten bankje in het lieflijke, kleine voortuintje.  Volg de bijen en "kolibrimotten", die zich tegoed doen aan de heerlijk geurende lavendel.

Grote achtertuin

Voor luie dagen in de zon en fantastische avonden onder een sterrenhemel. De tuin met gazon, fruitbomen en lavendel is rondom voorzien van een schutting… Ga lekker zitten met een goed glas wijn onder de pergola, die schaduw geeft wanneer het te warm wordt.  Ga eens barbecueën. Of luister gewoon naar het gezang van vogels in uw eigen Franse paradijs.

Meer Informatie en beschikbaarheid »

Ons Adres:

2 Well Cottages,

Basingstoke Road,

Old Alresford,

Alresford,

Hampshire,

SO24 9DR