19/02/2019

                     
img 7

Activiteiten

Folders met alle lokale activiteiten, attracties en toeristeninformatie voor de Poitou Charentes zijn aanwezig in uw accommodatie. Bezoek ook de website www.poitou-charentes-vacances.com.

Hier volgt een aantal activiteiten om u in de vakantiestemming te brengen.


Vissen in Pescalis

Op tien minuten afstand vindt u het Pescalis-viscentrum, een van Europa's grootste visattracties.  Houdt u niet van vissen, dan is deze attractie de moeite waard vanwege de wandelingen die u kunt maken. Of bezoek het restaurant aan de oevers van het meer. U kunt ook fietsen huren, voor een dag of voor een week.  En er zijn nog tal van dingen te doen: huur een roeiboot, rij pony of bezoek dit centrum als de boerenmarkt er is.

www.pescalis.com


Microlight Vluchten

Rij 5 minuten naar ULM’s Airfield, waar je een opwindende ‘microlight-vlucht’ over het mooie Gatine-landschap kunt maken. U kunt zelfs al proberen te sturen tijdens een ‘microlight-vlucht’ na een les. Of laat de piloot het werk doen, terwijl u lekker achteroverzit en geniet van de vlucht. 


Bos van Avontuur

Vijf minuten rijden voor familieplezier. Slinger veilig tussen de bomen door. Deze attractie is open in het zomerseizoen, met een kinderspeelplaats, klein café en een nieuwe 18-holes-midgetgolfbaan.

 www.foretaventure.com


Go Karting

Het is vijf minuten rijden naar een spannende openluchtkartbaan, die het hele jaar open is; er is een café aanwezig.


La Roche Brantlant

Tien minuten rijden naar een wonder der natuur, een wildpark met enorme granieten rotsblokken over de rivier. Een ideale gelegenheid voor interessante wandelingen. Voor de kinderen is er een speeltuin.


Location du Cheval

Ervaar de vreugde paard te rijden op het Franse platteland met Sarah, een Engels sprekende en vriendelijke gids.  Slechts vijftien minuten rijden van onze huisjes. Ze heeft paarden, die geschikt zijn voor alle niveaus; ook de meer ervaren kinderen kunnen er terecht.  U zult zeker genieten van een fantastische rit door de velden met zonnebloemen.


Ons Adres:

2 Well Cottages,

Basingstoke Road,

Old Alresford,

Alresford,

Hampshire,

SO24 9DR